Home » Previous Page » News Item:

Tasya Rosmala Konco Mesra

Tasya Rosmala Konco Mesra


Lirik Lagu Konco Mesra – Tasya Rosmala Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra ...baca selanjutnya

Continue ...

 PDF
Tags:   Musics    Tasya    Rosmala    Konco    Mesra
Rating: 0.00 (0 votes) Rate this article
Bookmark and share this news item: