Home » Previous Page » News Item:

Gafarock Turu Hotel Karo Sonia

Gafarock Turu Hotel Karo Sonia


Lirik Lagu Turu Hotel Karo Sonia – Gafarock Kelingan karo mantan seng uwes pegaten Bojoku seng ayu dewe bojoku seng kawitan Biaya perawatane tak jatah mben bulan Wes suwe aku di tinggal digondol wong edan Manise kenangan kae pas jek manten anyar Wayahe seneng senenge rasane atiku sumebyar Nginep neng ...baca selanjutnya

Continue ...

 PDF
Tags:   Musics    Gafarock    Turu    Hotel    Karo    Sonia
Rating: 0.00 (0 votes) Rate this article
Bookmark and share this news item: