Home » Previous Page » News Item:

Eny Sagita Terminal Tirtonadi

Eny Sagita Terminal Tirtonadi


Lirik Lagu Terminal Tirtonadi – Eny Sagita Nalikane ing tirtonadi Ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji Lungo mesti bali Rasane ngitung nganti lali Wis pirang taun anggonku ngenteni Ngenteni sliramu, neng kene tak tunggu Nganti saelingmu Mongso rendeng wis ganti ketigo Opo kowe ra kroso ...baca selanjutnya

Continue ...

 PDF
Tags:   Musics    Eny    Sagita    Terminal    Tirtonadi
Rating: 0.00 (0 votes) Rate this article
Bookmark and share this news item: