Home » Previous Page » News Item:

Tasya Rosmala Kedanan

Tasya Rosmala Kedanan


Lirik Lagu Kedanan – Tasya Rosmala Sing koyo biasae isun koyo gedigi Duwe roso demen kari kenemenen Buru ketemu pisan ati wing sing karuan Rasane koyo wong kedanan Opo mulo sun iki kendanan Raino bengi anane sun mung ngangen angen Mandaneo biso nyanding riko Raino bengi anane sun mung ngangen ...baca selanjutnya

Continue ...

 PDF
Tags:   Musics    Tasya    Rosmala    Kedanan
Rating: 0.00 (0 votes) Rate this article
Bookmark and share this news item: